Aceeasi initiativa, o noua viziune


Inca de la prima versiune am avut aceeasi intiativa, dorinta de a impartasi cu fiecare detinator de radio o platforma gratuita si de inalta calitate!

Afla mai mult

Despre platforma


Am inceput aceasta platforma cu o singura dorinta, dorinta de a impartasi resurse gratuite de calitate inalta tuturor.

Platforma de dedicatii a fost dezvoltata cu cea mai noua tehnologie prezenta in momentul de fata in domeniul dezvoltarii web si cu cele mai noi si uimitoare caracteristici pe care le poate detine un site de acest gen.

Spre deosebire de restul scripturilor de dedicatii prezente pe internet, platforma de dedicatii se poate utiliza fara stres. Acest lucru este posibil deoarece tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a utiliza acest script este sa completati un formular de inregistrare, apoi aveti acces complet asupra scriptului. Cat despre gazduire si mentenanta, nu mai trebuie sa va faceti griji legat de acest aspect deoarece echipa BaxAndrei.Ro gazduieste gratuit scriptul, si totodata se ocupa atat de rezolvarea rapida a erorilor cat si de actualizarea constanta si periodica a acestui site.

Un avantaj al platformei de dedicatii versiunea 2 este ca are o multime de noi functii, si pe baza statisticilor si a datelor precedente ale platformei de dedicatii versiunea 1 a fost imbunatatita atat la aspect, cat si la interior, iar acum este o placere navigarea pe site, alaturi de noile functii ajax si rapiditatea de calcul a platformei.

Incepe sa utilizezi platforma!

Caracteristici principale


Aspect imbunatatit

Site-ul nostru detine un aspect inovator, cat si functii unice pe care alte scripturi disponibile in momentul de fata nu le au.

Utilizare gratuita

Utilizarea este complet gratuita, fara costuri ascunse. Optional, daca doriti, puteti dona sau sa platiti pentru functii suplimentare, functiile de baza ramanand gratuite.

Mereu functional

Site-ul este mereu sus si functional, actualizat si gata sa va satisfaca nevoile in orice moment.

Facut cu pasiune

Tot ceea ce vedeti in momentul de fata este facut din pasiune pentru resursele de inalta calitate distribuite gratuit!

Incepe sa utilizezi platforma de dedicatii!

Inregistrare radio
Lista radiouri

Contacteaza-ne!


Ai o sugestie sau o problema? Asteptam mesajul tau! Ne poti contacta folosind una dintre metodele disponibile mai jos.